Anna Pauline, sang
Jazzvokalist og sangskriver, der synger direkte fra hjertet. Født i Kalmar men opvokset i Höganäs voksede hun op i et musikalsk familie, med en far som er en kendt trompetist og en dansk mor, der er bekendt med rigdommen i Danmarks rige musical tradition. Anna Paulines multikulturelle identitet har beriget hende kunstnerisk, og hendes sproglige evner har gjort hende til noget af en verdensborger i jazzsfæren.

Ole Kock Hansen, piano
Født 1945. Pianist, komponist, arrangør og orkesterleder, herunder en årrække chefdirigent for Danmarks Radios Big Band. Har spillet med hele den danske jazzelite, bl.a. gruppen Iron Office, Thad Jones, Ben Webster, Etta Cameron og ikke mindst i mange år med Niels-Henning Ørsted Pedersen. Endvidere trioen sammen med Bobo Moreno og Bo Stief samt duoen med Thomas Fonnesbæk. Leder af A Very Big Band. Årets Jazzmusiker i 1975 og modtager af Ben Webster Prisen i 1986.

Verner Thomsen, klarinet og tenorsax
Født 1938. Spillede oprindelig klassisk musik på klaver og senere klarinet med tenorsax som supplerende instrument. Har spillet i forskellige jazzorkestre, herunder eksempelvis The Spirit of New Orleans, Gabor Swingtet og Swing Team. Har været fast medlem af Amazing Grace siden 1996 sammen med blandt andre Inge Hagild Lund, Almaz Yebio, Ole ”Fessor” Lindgreen og Kjeld Lauritsen.

Børge Ehler, basun
Født 1943. Begyndte at spille trompet i 1955, men skiftede til basun i 1959 og spillede herefter i forskellige amatør-brassbands og traditionelle jazz- og swingorkestre. Siden 1971 professionel musiker og leder af det kendte jazzorkester, Ricardo’s Jazzmen. Medlem af Orion Brass Band. Har spillet og turneret i Skandinavien og flere andre europæiske lande med amerikanske jazzmusikere, eksempelvis Jay McSchann, Benny Waters og Wild Bill Davison All Stars. Siden 2007 medlem af Amazing Grace.

Henrik Lund, trommer
Født 1953. Begyndte som rockmusiker og foretrak senere den traditionelle jazz. Har tidligere været fast trommeslager i The Spirit of New Orleans. Har været initiativtageren til oprettelsen af Amazing Grace med blandt andre Inge Hagild Lund, Almaz Yebio, Kjeld Lauritsen og Ole ”Fessor” Lindgreen. Henrik er stadig den praktiske koordinator i orkestret. Han har i mange år optrådt som trommeslager i egne og mange andre jazzorkestre.

Marc Davis, kontrabas
Født 1959. Har studeret klassisk kontrabas. Medvirket i det legendariske Fessor’s Big Cityband, Tivolis Bigband, Nulle og Verdensorkestret samt Ib Glindemanns Orkester. Har spillet med mange fremtrædende jazzmusikere eksempelvis Jan Kaspersen og Bob Rockwell.